|
Valitut rajaukset: Poista rajaukset
7E00BI48-3007
Jos opiskelija haluaa suorittaa projektiopintoja vapaasti valittaviin opintoihin, voi valita opintojakson vapaasti valittavien opintojen listalta.
Opinnäytetyön toteutus (01.08.2023 - 31.07.2024)
7Y00BG96-3112
HUOMAUTUKSET: - Kätilö- tai terveydenhoitaja (AMK) tutkintoa suorittavat tekevät kehittämistehtävän, jos heillä on sairaanhoitaja (AMK)-tutkinto. - Sosionomi (AMK) - tutkinnon suorittaneelta opiskelijalta, joka tulee suorittamaan lastentarhanopettajan kelpoisuutta, ei edellytetä uutta opinnäytetyötä, jos varhaiskasvatuksen ja sosiaalipedagogiikan suuntautumisvaihtoehdon (Rehtorin päätös 8.12.2005 § 661) opintoja kertyy vaaditut 60 op ilman opinnäytetyötä Toteutuspaikka: Oulu ja Oulainen
Opinnäytetyön suunnittelu (01.08.2022 - 31.05.2025)
7Y00BH08-3103
Opinnäytetyön suunnittelu 5 op Jos opiskelijalla on ylempi korkeakoulututkinto, on hänellä mahdollisuus osoittaa opinnäytetyöhön liittyvä osaamisensa (ilmiö, prosessi ja menetelmät) kirjallisuushakuun perustuvalla artikkelilla aiemman osaamisensa perusteella. LISÄOHJEITA: Ahotoinnista sovitaan oman opinnäyteryhmän pääohjaajan kanssa. Pääohjaaja antaa suoritusmerkinnän opintorekisteriin koko opintojaksosta ja sen osasuorituksista, kun osaamisen näyttö on hyväksytty. HUOMAUTUKSET: *Kätilö- tai terveydenhoitaja (AMK) tutkintoa suorittavat tekevät kehittämistehtävän, jos heillä on sairaanhoitaja (AMK) -tutkinto. *Sosionomi (AMK) - tutkinnon suorittaneelta opiskelijalta, joka tulee suorittamaan lastentarhanopettajan kelpoisuutta, ei edellytetä uutta opinnäytetyötä, jos varhaiskasvatuksen ja sosiaalipedagogiikan suuntautumisvaihtoehdon (Rehtorin päätös 8.12.2005 § 661) opintoja kertyy vaaditut 60 op ilman opinnäytetyötä.
7Y00BH09-3124
Opinnäytetöiden ohjaus on ensisijaisesti työpajoissa, joista tarkemmat tiedot ovat Moodlen toteutussuunnitelmassa. Opinnäytetyöt esitellään yhteistyökumppanin kanssa sovitussa tilaisuudessa, konferensseissa tai vastaavassa hankekohtaisessa tai muussa tarkoituksenmukaisessa tilaisuudessa. Esittämisestä sovitaan vastuuopettajan aina kanssa. Opinnäytetyöraportin kirjoittamisohjeet löytyvät(http://intraweb.students.oamk.fi/tietoa_opiskelusta/opinnaytetyo/). Lisätietoja opinnäytetyöhön liittyvistä suorituksista ja niiden arvioinnista on Moodlessa sosiaali- ja terveysalan opinnäytetyö. *Kätilö- tai terveydenhoitaja (AMK) tutkintoa suorittavat tekevät kehittämistehtävän, jos heillä on sairaanhoitaja (AMK)-tutkinto. *Sosionomi (AMK) - tutkinnon suorittaneelta opiskelijalta, joka tulee suorittamaan lastentarhanopettajan kelpoisuutta, ei edellytetä uutta opinnäytetyötä, jos varhaiskasvatuksen ja sosiaalipedagogiikan suuntautumisvaihtoehdon (Rehtorin päätös 8.12.2005 § 661) opintoja kertyy vaaditut 60 op ilman opinnäytetyötä. Toteutuspaikka: Oulu ja Oulainen
Työelämätaidot ensihoidossa (01.08.2023 - 31.07.2024)
OE00CF93-3004
TEHTÄVÄN OHJE: Määrittele työssä saamiasi esimerkkejä ja kirjallisuutta hyödyntäen, mitä ovat työelämätaidot ja työyhteisötaidot. Mikä merkitys niillä on organisaatiolle- ja työntekijälle itselleen? Millaisia työelämä- ja/tai työyhteisötaitojen kehittämishaasteita havaitsit työssäsi? Kuvaile ajankohtaisen tutkimustiedon pohjalta, miten työelämä- ja työyhteisötaitoja voidaan kehittää ja millä tavalla sinun tulee kehittää omia työelämä- ja/tai työyhteisötaitojasi. Analysoi perehdyttämisen merkitysta työelämä- ja työyhteisötaitojen oppimiselle ja arvioi saamaasi perehdytystä. Tehtävän pituus on n.5-6 sivua ja se tehdään Oamkin opinnäytetyöoppaan asettelu- ja kirjoitusohjeiden mukaisesti. Työtodistus skannataan tehtävän liitteeksi.
OE00CS79-3002
Opintojakso arvioidaan osittain numeerisesti (1-5), osittain hyväksytty/hylätty. Numeeerisen arvioinnin kriteerit julkaistaan toteutussuunnitelmassa.
OE00DB83-3002
1. HOT-hyväksiluku: Hyväksilukuanomus tehdään Peppiin, jos opiskelija on suorittanut vastaavat opinnot korkeakoulussa. 2. Harjoittelujakso voidaan opinnollistaa tekemällä sairaanhoitajan työtehtäviä teho-osastolla tai vastaavassa (teho)valvontayksikössä. 3. Tehohoitotyön harjoittelu suoritetaan kolmannen lukuvuoden keväällä tai opiskelijan henkilökohtaisen opintosuunnitelman mukaisesti neljäntenä opiskeluvuotena. 4. Tehohoidon harjoittelu tulee olla suoritettuna ennen hoitotason ensihoidon harjoittelua. 5. Opiskelija osallistuu yleSH Sairaanhoitajan ydinosaamisen valtakunnallinen kokeeseen ohjeen mukaisesti. 6. eHealth-teemapäivään (9 t) opiskelijan on osallistuttava kerran opintojensa aikana. eHealt-teemapäivästä tiedotetaan erikseen opiskelijaryhmiä lukuvuosittain. Opiskelijan tulee pyydettäessä esittää rikostaustaote harjoittelusta vastaavalle opettajalle ennen tämän opintojakson alkamista. Rikostaustaote ei saa olla kuutta kuukautta vanhempi. Tarkemmat ohjeet ovat Suomi.fi-sivustolla https://www.suomi.fi/palvelut/rikostaustaote-lasten-kanssa-tyoskentevalle-oikeusrekisterikeskus/8ac8873e-708f-4d01-b7bb-65e44fccd631
Vaativa päivystyshoitotyö (11.03.2024 - 09.06.2024)
OE00DL14-3001
Tehohoitotyö II -opintojaksolla opiskelevat sairaanhoitajat voivat valita Tehohoitotyön osaamisen varmistaminen 2 op -toteutuksen osan sijasta: - Päivystyshoitotyön erityispiirteet 2 op -toteutuksen osan tältä opintojaksolta TAI - Tehohoitotyö I -opintojaksolta Anestesiahoitotyön perusteet 2 op. Vaihtoehtoisiin suorituksiin ohjataan, jos tehohoidon syventävissä opinnoissa ryhmäkoon perusteella. Sairaanhoitajaopiskelijat voivat suorittaa opintojakson vapaavalintaisina opintoina, jos esitietovaatimukset täyttyvät ja opintojaksolla on tilaa. Ensisijaisuus opintoihin on ensihoitajaopiskelijoilla sekä tehohoidon syventäviä opintoja suorittavilla sairaanhoitajaopiskelijoilla.
Anestesiahoitotyön harjoittelu (31.01.2024 - 31.12.2024)
OE00DM12-3001
1. Osaamisen soveltaminen anestesiahoityössä (2 op) ajoittuu kolmannen vuoden keväälle 3. periodille.Tehohoidon syventäviä opintoja suorittavat sairaanhoitaja opiskelijat voivat täydentää Tehohoitotyö II -opintojaksoa suorittamalla toteutuksen osan. Tarkemmat tiedot saatte syventävien opintojen infossa tai viimeistään tehohoidon opintojen alkaessa. 2. Anestesiahoitotyön harjoittelu (5 op) ajoittuu henkilökohtaisen opiskeluaikataulun mukaisesti opintojen kolmannen lukuvuoden periodille 4 tai neljännelle lukuvuodelle. Harjoittelujaksot varataan noudattaen oppilaitoksen ohjeita ja Jobiilin aikatauluja.
OE00DM13-3001
Hoitotason harjoittelun AHOT: Harjoittelu voidaan ahotoida osittain, jos opiskelijalla on viisi vuotta hoitotason työkokemusta viimeisen seitsemän vuoden aikana. (mahdolliset äitiyslomat tulisi tässä ottaa huomioon). Hoitotason osaamisen arviointia ei voi ahotoida. OSAAMISEN OSOITTAMINEN: Portfolio, jossa lyhyt kuvaus omasta urasta hoitotason ensihoitajana (1 sivu) ja taulukko hoitotason harjoittelutavoitteista (osaamisvaatimuksista). Taulukkoon opiskelija analysoi ja arvioi kunkin tavoitteen osalta omaa osaamistaan. Kun portfolio on palautettu Moodleen, opiskelija sopii vastuuopettajan kanssa keskusteluajan, jossa käydään läpi itsearvioinnin ydinkohdat ja kolme keikkaesimerkkiä. Käsiteltävissä caseanalyyseissa ei saa tehdä asiavirheitä. Opiskelijan tulee kyetä osoittamaan hallitsevansa hoitotason protokollat. Jos ahot hyväksytään, harjoittelun pituus on 6 op (neljä viikkoa). Harjoitteluun kuuluu harjoittelutehtävä ja -portfolio.
Päivystyshoitotyön harjoittelu (01.08.2024 - 13.05.2025)
OE00DM16-3002
1. Harjoittelu ajoittuu kolmannen lukuvuoden keväälle tai neljälle lukuvuodelle. 2. Harjoittelun voi myös opinnollistaa. 3. Harjoittelun voi suorittaa KV-vaihdossa 4. Harjoittelussa tehdään case-tyyppinen kirjallinen tehtävä. Tarkemmat tiedot löytyvät Moodle-oppimisympäristöstä. Opiskelijan tulee pyydettäessä esittää rikostaustaote harjoittelusta vastaavalle opettajalle ennen tämän opintojakson alkamista. Rikostaustaote ei saa olla kuutta kuukautta vanhempi. Tarkemmat ohjeet ovat Suomi.fi-sivustolla https://www.suomi.fi/palvelut/rikostaustaote-lasten-kanssa-tyoskentevalle-oikeusrekisterikeskus/8ac8873e-708f-4d01-b7bb-65e44fccd631
OE00DU60-3004
Opintojaksolle osallistuminen vaatii pelisovelluksen lataamista omalle älylaitteelle. (tabletti tai älypuhelin, android tai iOs käyttöjärjestelmä).